書誌事項
- タイトル
- "Food flavor and safety : molecular analysis and design"
- 責任表示
- A.M. Spanier, editor, H. Okai, editor, M. Tamura, editor
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1993
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 203rd national meeting of the American Chemical Society, San Francisco, California, April 5-10, 1992."
Includes bibliographical references and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273311677696
-
- NII書誌ID
- BA2037853X
-
- ISBN
- 0841226652
-
- LCCN
- 93000551
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/93000551
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 分類
-
- LCC: TP248.65.F66
- DC20: 664
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books