Risk assessment of microbial problems and preventive actions in food industry : 2nd Open Seminar arranged by SAFOODNET - Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries; FP-6-022808-2006, Istanbul, Turkey, October 22-23, 2007

CiNii 所蔵館 1館

書誌事項

タイトル
"Risk assessment of microbial problems and preventive actions in food industry : 2nd Open Seminar arranged by SAFOODNET - Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries; FP-6-022808-2006, Istanbul, Turkey, October 22-23, 2007"
責任表示
edited by Gun Wirtanen and Satu Salo
出版者
  • VTT Technology Research Centre of Finland
出版年月
  • c2008
書籍サイズ
25 cm
タイトル別名
  • Risk assessment of microbial problems and preventive actions in ...

この図書・雑誌をさがす

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282273365024896
  • NII書誌ID
    BA86674500
  • ISBN
    9789513863258
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    fi
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Vuorimiehentie, Finland
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ