Cook, taste, learn : how the evolution of science transformed the art of cooking
書誌事項
- タイトル
- "Cook, taste, learn : how the evolution of science transformed the art of cooking"
- 責任表示
- Guy Crosby
- 出版者
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- Columbia University Press
- 出版年月
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- c2019
- 書籍サイズ
- 23 x 23 cm
- シリーズ名/番号
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- : cloth
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注記
Includes bibliographical references (p. [167]-174)and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130285378017245440
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- NII書誌ID
- BB29541353
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- ISBN
- 9780231192927
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- LCCN
- 2019021926
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2019021926
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- New York
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- 件名
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- データソース種別
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- CiNii Books