書誌事項
- タイトル
- "Latin@s' presence in the food industry : changing how we think about food"
- 責任表示
- edited by Meredith E. Abarca and Consuelo Carr Salas
- 出版者
-
- University of Arkansas Press
- 出版年月
-
- 2016
- 書籍サイズ
- 23 cm
- タイトル別名
-
- Latin@s presence in the food industry
- Latinas' presence in the food industry
この図書・雑誌をさがす
注記
"Funded in part by The Julia Child Foundation for Gastronomy and the Culinary Arts"--Back cover
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130286429215367168
-
- NII書誌ID
- BC03480931
-
- ISBN
- 9781557286932
-
- LCCN
- 2015948064
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2015948064
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Fayetteville
-
- 分類
-
- LCC: HD9333.U62
- DC23: 363.8089/68/073
-
- データソース種別
-
- CiNii Books