大豆

CiNii Available at 8 libraries

Bibliographic Information

Title
"大豆"
Statement of Responsibility
服部栄養料理研究会監修, こどもくらぶ編
Publisher
  • あすなろ書房
Publication Year
  • 2020.1
Book size
31cm
Other Title
  • ダイズ

Search this Book/Journal

Notes

いつも口にする食べものは、何から、どんな風に手を加えられて、すがたをかえたのか。1は、大豆が納豆やしょうゆなどにかわる過程と、それに関わる多くの人々を、たくさんの写真やイラストとともに紹介する。

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130287740768778634
  • NII Book ID
    BC06660317
  • ISBN
    9784751529812
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top