食品学 : 食品成分と機能性

CiNii Available at 16 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品学 : 食品成分と機能性"
Statement of Responsibility
久保田紀久枝, 森光康次郎編
Publisher
  • 東京化学同人
  • 第2版
Publication Year
  • 2021.3
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒンガク : ショクヒン セイブン ト キノウセイ

Search this Book/Journal

Notes

食品学の総論と各論、食品機能学に相当する部分を一冊にまとめた「食品学」のテキスト。欄外やエピソードを多用し、2色刷りでわかりやすく解説する。「日本食品標準成分表2020版(八訂)」に対応。

索引: p[285]-292

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130288513185647386
  • NII Book ID
    BC06371874
  • ISBN
    9784807916832
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top