書誌事項
- タイトル
- "Dynamic flavor : capturing aroma using real-time mass spectrometry"
- 責任表示
- edited by Jonathan D. Beauchamp ; sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 2021
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardcover
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130294552049560862
-
- NII書誌ID
- BC18875784
-
- ISBN
- 9780841297944
-
- LCCN
- 2021051779
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2021051779
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 分類
-
- DC23: 664.07
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Sensory evaluation
- LCSH: Flavor
- LCSH: Odors
- LCSH: Taste -- Molecular aspects
- LCSH: Smell -- Molecular aspects
- LCSH: Mass spectrometry
-
- データソース種別
-
- CiNii Books