食品ロス削減と食品廃棄物資源化の技術
CiNii
Available at 10 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品ロス削減と食品廃棄物資源化の技術"
- Statement of Responsibility
- 牛久保明邦監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- Publication Year
-
- 2023.2
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒン ロス サクゲン ト ショクヒン ハイキブツ シゲンカ ノ ギジュツ
- High technology information
- Technologies for reducing food loss and recycling food waste
Search this Book/Journal
Notes
奥付及び背に 「T1229」 とあり
文献あり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130295946622570666
-
- NII Book ID
- BD01731619
-
- ISBN
- 9784781317267
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 食品保存
- NDLSH: 食品廃棄物 -- リサイクル
-
- Data Source
-
- CiNii Books
- KAKEN