食事設計と栄養・調理

CiNii Available at 33 libraries

Bibliographic Information

Title
"食事設計と栄養・調理"
Statement of Responsibility
菊地和美編著 ; 藤本真奈美 [ほか] 共著
Publisher
  • 三共出版
  • 第2版
Publication Year
  • 2023.3
Book size
26cm
Other Title
  • ショクジ セッケイ ト エイヨウ・チョウリ
  • 食事設計と栄養調理

Search this Book/Journal

Notes

その他の共著者: 林千登勢, 沼口晶子, 金高有里, 宮下ひろみ, 森田香絵, 杉村留美子, 高橋ひとみ, 富永暁子, 山口敦子

その他の共著者「金高」の「高」は「梯子高 (はしごだか) 」の置き換え

参考図書: p134-136

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130296486348026625
  • NII Book ID
    BD01876600
  • ISBN
    9784782708194
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top