書誌事項
- タイトル
- "Food science and technology : fundamentals and innovation"
- 責任表示
- edited by Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi
- 出版者
-
- De Gruyter
- 2nd ed
- 出版年月
-
- c2023
- 書籍サイズ
- 24 cm
- タイトル別名
-
- Food science and technology : trends and future prospects
この図書・雑誌をさがす
注記
Previous ed.: 2020
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130298422450793649
-
- NII書誌ID
- BD04743319
-
- ISBN
- 9783111013091
-
- LCCN
- 2023940153
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2023940153
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- gw
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Berlin
-
- 分類
-
- DC23: 664
-
- 件名
-
- LCSH: Food industry and trade
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Food -- Composition
-
- データソース種別
-
- CiNii Books