水産加工とタンパク質の科学 = Seafood processing and protein studies

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"水産加工とタンパク質の科学 = Seafood processing and protein studies"
Statement of Responsibility
大泉徹, 落合芳博, 石崎松一郎編
Publisher
  • [恒星社厚生閣]
Publication Year
  • 2023.7
Series Name / No
  • : electronic bk
Format
computer file(remote)
Other Title
  • スイサン カコウ ト タンパクシツ ノ カガク

Search this Book/Journal

Notes

監修: 日本水産学会

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130299986325608348
  • NII Book ID
    BD0658905X
  • ISBN
    9784769916956
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [東京]
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top