DNA techniques to verify food authenticity : applications in food fraud
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "DNA techniques to verify food authenticity : applications in food fraud"
- 責任表示
- edited by Malcolm Burns, Lucy Foster and Michael Walker
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2020
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130566851515829888
-
- NII書誌ID
- BB29756848
-
- ISBN
- 9781788011785
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 分類
-
- DC23: 664.07
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Food adulteration and inspection
-
- データソース種別
-
- CiNii Books