書誌事項
- タイトル
- "Emerging and traditional technologies for safe, healthy and quality food"
- 責任表示
- Viktor Nedović ... [et al.], editors
- 出版者
-
- Springer
- 出版年月
-
- c2016
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : [hardback]
この図書・雑誌をさがす
注記
"This book is based on selected papers presented at the 6th Central European Congerss on Food (CEFood), held in 2012 in Novi Sad, Serbia."--Pref
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130566852625039488
-
- NII書誌ID
- BB2954174X
-
- ISBN
- 9783319240381
-
- LCCN
- 2015957393
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2015957393
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cham
-
- 分類
-
- DC23: 641.3
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books