Digital atlas of traditional food made from cereals and milk
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "Digital atlas of traditional food made from cereals and milk"
- 責任表示
- R.T.J. Cappers
- 出版者
-
- Barkhuis
- University of Groningen Library
- 出版年月
-
- 2018
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. 611-616) and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130566853813689472
-
- NII書誌ID
- BB31006283
-
- ISBN
- 9789492444707
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Eelde
- Groningen
-
- 分類
-
- LCC: TX393
-
- 件名
-
- LCSH: Cereals as food -- Middle East -- History
- LCSH: Milk as food -- Middle East -- History
- LCSH: Grain -- Middle East -- History
- LCSH: Dairy products -- Middle East -- History
- LCSH: Agriculture, Ancient -- Middle East -- History
- LCSH: Traditional farming -- Middle East -- History
- LCSH: Hunting and gathering societies -- Food -- Middle East -- History
- LCSH: Food industry and trade -- Middle East -- History
- LCSH: Diet -- Middle East -- History
-
- データソース種別
-
- CiNii Books