書誌事項
- タイトル
- "Edible oil structuring : concepts, methods and applications"
- 責任表示
- edited by Ashok R. Patel
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2018
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
この図書・雑誌をさがす
注記
"The queen's awards for enterprise: international trade 2013"
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130567904192802688
-
- NII書誌ID
- BC03893997
-
- ISBN
- 9781782628293
-
- LCCN
- 2017449366
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2017449366
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 件名
-
- LCSH: Oils and fats, Edible
-
- データソース種別
-
- CiNii Books