Food matters : critical histories of food and the sciences
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "Food matters : critical histories of food and the sciences"
- 責任表示
- edited by E.C. Spary and Anya Zilberstein
- 出版者
-
- University of Chicago Press
- 出版年月
-
- c2020
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
この図書・雑誌をさがす
注記
"A Publication of the History of Science Society"--At the end of the book
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130567904674752385
-
- NII書誌ID
- BC04045836
-
- ISBN
- 9780226726861
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Chicago
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- History
- LCSH: Food science
- LCSH: Food science -- History
-
- データソース種別
-
- CiNii Books