書誌事項
- タイトル
- "Microbiological examination methods of food and water : a laboratory manual"
- 責任表示
- Neusely da Silva ... [et al.] ; [translation to English, Paul van Dender]
- 出版者
-
- CRC Press
- 2nd ed
- 出版年月
-
- c2019
- 書籍サイズ
- 28 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
- タイトル別名
-
- Manual de metódos de análise microbiológica de alimentos e água
この図書・雑誌をさがす
注記
"Originally published in Portuguese as: Manual de metódos de análise microbiológica de alimentos e água c2010"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130568826497076385
-
- NII書誌ID
- BC05883509
-
- ISBN
- 9781138057111
-
- LCCN
- 2018034220
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2018034220
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Boca Raton
-
- 分類
-
- LCC: QR115
- NLM: QW 25.5.B2
- DC23: 579/.16
-
- 件名
-
- MESH: Bacteriological Techniques -- methods
- MESH: Food Microbiology -- methods
- MESH: Water Microbiology
- MESH: Laboratory Manuals
-
- データソース種別
-
- CiNii Books