書誌事項
- タイトル
- "250 superb pies and pastries"
- 責任表示
- edited by Ruth Berolzheimer ; associate editors, Edna L. Gaul ... [et al.]
- 出版者
-
- Consolidated Book Publishers
- 出版年月
-
- 1953, c1949
- 書籍サイズ
- 22 cm
- タイトル別名
-
- 250 superb pies and pastries : pastry making, pastries and meringues, fruit and berry pies, cream and custard pies, chiffon pies, miscellaneous pies, tarts and cream puffs, fancy pastries
この図書・雑誌をさがす
注記
"Country Arts Institute"
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130571536477112196
-
- NII書誌ID
- BC10858136
-
- LCCN
- 49048417
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/49048417
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Chicago
-
- 分類
-
- LCC: TX773
-
- 件名
-
- LCSH: Pastry
-
- データソース種別
-
- CiNii Books