250 superb pies and pastries

Web Site CiNii 所蔵館 1館

書誌事項

タイトル
"250 superb pies and pastries"
責任表示
edited by Ruth Berolzheimer ; associate editors, Edna L. Gaul ... [et al.]
出版者
  • Consolidated Book Publishers
出版年月
  • 1953, c1949
書籍サイズ
22 cm
タイトル別名
  • 250 superb pies and pastries : pastry making, pastries and meringues, fruit and berry pies, cream and custard pies, chiffon pies, miscellaneous pies, tarts and cream puffs, fancy pastries

この図書・雑誌をさがす

注記

"Country Arts Institute"

Includes index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130571536477112196
  • NII書誌ID
    BC10858136
  • LCCN
    49048417
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/49048417
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Chicago
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ