The sustainable chef : the environment in culinary arts, restaurants, and hospitality
書誌事項
- タイトル
- "The sustainable chef : the environment in culinary arts, restaurants, and hospitality"
- 責任表示
- Stefan Gössling and C. Michael Hall
- 出版者
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- Routledge
- 出版年月
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- 2022
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130574324156399659
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- NII書誌ID
- BC15767457
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- ISBN
- 9781138733732
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- LCCN
- 2021028162
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2021028162
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- London
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- 件名
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- LCSH: Restaurant management
- LCSH: Hotel management
- LCSH: Hospitality -- Environmental aspects
- LCSH: Food service -- Environmental aspects
- LCSH: Environmental protection
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- データソース種別
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- CiNii Books