食品学

CiNii Available at 71 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品学"
Other Title
  • ショクヒンガク
  • 新版改訂食品学
Statement of Responsibility
青柳康夫, 齋藤昌義編 ; 齋藤昌義 [ほか] 著
Publisher
  • 建帛社
  • 新版改訂
Publication Year
  • 2023.4
Book size
26cm
Series Name / No
  • 1

Search this Book/Journal

Notes

そのほかの著者: 佐々木弘子, 鶴﨑美徳, 藤原しのぶ, 武藤信吾, 安井明美, 保田倫子, 渡邊智子

日本食品標準成分表2020年版(八訂)準拠

文献: 章末

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130577729740291857
  • NII Book ID
    BD02173107
  • ISBN
    9784767907369
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top