食品学
CiNii
Available at 71 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品学"
- Other Title
-
- ショクヒンガク
- 新版改訂食品学
- Statement of Responsibility
- 青柳康夫, 齋藤昌義編 ; 齋藤昌義 [ほか] 著
- Publisher
-
- 建帛社
- 新版改訂
- Publication Year
-
- 2023.4
- Book size
- 26cm
- Series Name / No
-
- 1
Search this Book/Journal
Notes
そのほかの著者: 佐々木弘子, 鶴﨑美徳, 藤原しのぶ, 武藤信吾, 安井明美, 保田倫子, 渡邊智子
日本食品標準成分表2020年版(八訂)準拠
文献: 章末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130577729740291857
-
- NII Book ID
- BD02173107
-
- ISBN
- 9784767907369
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books