おいしさの科学的評価・測定法と応用展開
Bibliographic Information
- Title
- "おいしさの科学的評価・測定法と応用展開"
- Statement of Responsibility
- 阿部啓子, 石丸喜朗監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- 普及版
- Publication Year
-
- 2023.7
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- オイシサ ノ カガクテキ ヒョウカ ソクテイホウ ト オウヨウ テンカイ
- Scientific evaluation and measurement of the taste sensation and their applications
- おいしさの科学的評価測定法と応用展開
Search this Book/Journal
Notes
2016年刊の普及版
文献: 各章末
背に「TL812」とあり
奥付・背・裏表紙に「B1409」とあり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130578348768430234
-
- NII Book ID
- BD02936730
-
- ISBN
- 9784781317007
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books