食品機能性成分の安定化技術
Bibliographic Information
- Title
- "食品機能性成分の安定化技術"
- Other Title
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- ショクヒン キノウセイ セイブン ノ アンテイカ ギジュツ
- Stabilization technology of food functional ingredients
- Statement of Responsibility
- 寺尾啓二監修
- Publisher
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- シーエムシー出版
- 普及版
- Publication Year
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- 2023.11
- Book size
- 26cm
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Notes
2016年刊の普及版
文献: 各章末
背に「TL822」とあり
奥付・背・裏表紙に「B1419」とあり
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1130579665204371486
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- NII Book ID
- BD04652202
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- ISBN
- 9784781317106
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- Text Lang
- ja
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- Country Code
- ja
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- Title Language Code
- ja
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- Place of Publication
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- 東京
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- Data Source
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- CiNii Books