Pyrrhic progress : the history of antibiotics in Anglo-American food production
書誌事項
- タイトル
- "Pyrrhic progress : the history of antibiotics in Anglo-American food production"
- 責任表示
- Claas Kirchhelle
- 出版者
-
- Rutgers University Press
- 出版年月
-
- c2020
- 書籍サイズ
- 23 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. 381-410) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130850301473789970
-
- NII書誌ID
- BC05937200
-
- ISBN
- 9780813591476
-
- LCCN
- 2019009912
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2019009912
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New Brunswick, N.J.
-
- 件名
-
- MESH: Anti-Bacterial Agents -- history
- MESH: Drug Resistance, Microbial
- MESH: Food Safety
- MESH: Legislation, Drug -- history
- MESH: Agriculture -- history
- MESH: History, 20th Century
- MESH: History, 21st Century
- MESH: United Kingdom
- MESH: United States
-
- データソース種別
-
- CiNii Books