Chemistry's role in food production and sustainability : past and present
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "Chemistry's role in food production and sustainability : past and present"
- 責任表示
- Mary Virginia Orna, editor, Gillian Eggleston, editor, Alvin F. Bopp, editor ; sponsored by the ACS Division of the History of Chemistry
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- c2019
- 書籍サイズ
- 26 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130850378885781254
-
- NII書誌ID
- BC02187873
-
- ISBN
- 9780841234284
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 分類
-
- DC23: 664.07
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Food -- Composition
- LCSH: Agricultural chemistry
-
- データソース種別
-
- CiNii Books