レストランの誕生 : パリと現代グルメ文化
CiNii
Available at 116 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "レストランの誕生 : パリと現代グルメ文化"
- Statement of Responsibility
- レベッカ・L・スパング著 ; 小林正巳訳
- Publisher
-
- 筑摩書房
- Publication Year
-
- 2021.10
- Book size
- 15cm
- Other Title
-
- レストラン ノ タンジョウ : パリ ト ゲンダイ グルメ ブンカ
- The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture, with a new preface
Search this Book/Journal
Notes
青土社刊行(2001年)に"2020年版まえがき"を新たに訳しおろし, 文庫化したもの
叢書番号はブックジャケットによる
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130852701573056526
-
- NII Book ID
- BC10277009
-
- ISBN
- 9784480510761
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 食生活 -- 歴史
- BSH: 飲食店 -- 歴史
- NDLSH: 食生活 -- フランス -- 歴史 -- 1789-1900
- NDLSH: 料理店 -- フランス -- 歴史 -- 1789-1900
-
- Data Source
-
- CiNii Books