Handbook of natural antimicrobials for food safety and quality
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Handbook of natural antimicrobials for food safety and quality"
- 責任表示
- edited by T.M. Taylor
- 出版者
-
- Woodhead Publishing
- 出版年月
-
- c2015
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Formerly CIP Uk
Includes bibliographical references and index
Also issued online
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130852778982150545
-
- NII書誌ID
- BC10437116
-
- ISBN
- 9781782420347
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam
-
- 分類
-
- DC23: 664.028
-
- 件名
-
- LCSH: Anti-infective agents
- LCSH: Food -- Microbiology
- LCSH: Food -- Safety measures
- LCSH: Food preservatives
-
- データソース種別
-
- CiNii Books