書誌事項
- タイトル
- "250 ways to prepare meat"
- 責任表示
- edited by Ruth Berolzheimer ; associate editors, Edna L. Gaul ... [et al.]
- 出版者
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- Consolidated Book
- 出版年月
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- 1953, c1949
- 書籍サイズ
- 22 cm
- タイトル別名
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- 250 ways to prepare meat : how to buy meats economically, preparation of frozen meats, charts of retail meat cuts, time and temperature tables, beef , lamb, pork, veal, sausage, game, liver, brains, sweetbreads, heart, tongue, tripe, kidneys, stuffings and sauces
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注記
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130853011363899406
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- NII書誌ID
- BC10858952
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- LCCN
- 49048418
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/49048418
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Chicago
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- 分類
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- LCC: TX749
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- 件名
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- LCSH: Cooking (Meat)
- LCSH: Menus
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- データソース種別
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- CiNii Books