食品学
CiNii
Available at 59 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品学"
- Other Title
-
- ショクヒンガク
- Statement of Responsibility
- 田所忠弘, 安井明美編著 ; 青木隆子 [ほか] 共著
- Publisher
-
- 建帛社
- 新版第2版
- Publication Year
-
- 2022.2
- Book size
- 26cm
- Series Name / No
-
- 2
Search this Book/Journal
Notes
その他の共著者: 太田徹, 小嶋文博, 小林恭一, 小林謙一, 西塔正孝, 佐々木弘子, 中島肇, 藤原しのぶ
日本食品標準成分表2020年版 (八訂) 準拠
文献, 参考文献: 章末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130854726247164054
-
- NII Book ID
- BC13362771
-
- ISBN
- 9784767907185
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books