食事・食べ物の基本 : 健康を支える食事の実践

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Bibliographic Information

Title
"食事・食べ物の基本 : 健康を支える食事の実践"
Other Title
  • ショクジ・タベモノ ノ キホン : ケンコウ オ ササエル ショクジ ノ ジッセン
  • Based on the nutritional science education model core curriculum for training of registered dietitians : basics of meal and food
  • 食事食べ物の基本 : 健康を支える食事の実践
Statement of Responsibility
石田裕美, 柳沢幸江, 由田克士編
Publisher
  • 医歯薬出版
Publication Year
  • 2022.4
Book size
26cm

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Notes

その他のタイトルは標題紙裏による

監修: 日本栄養改善学会

文献あり

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Details 詳細情報について

  • CRID
    1130854869860720019
  • NII Book ID
    BC1417453X
  • ISBN
    9784263720301
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
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