食事・食べ物の基本 : 健康を支える食事の実践
CiNii
Available at 75 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食事・食べ物の基本 : 健康を支える食事の実践"
- Statement of Responsibility
- 石田裕美, 柳沢幸江, 由田克士編
- Publisher
-
- 医歯薬出版
- Publication Year
-
- 2022.4
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクジ・タベモノ ノ キホン : ケンコウ オ ササエル ショクジ ノ ジッセン
- Based on the nutritional science education model core curriculum for training of registered dietitians : basics of meal and food
- 食事食べ物の基本 : 健康を支える食事の実践
Search this Book/Journal
Notes
その他のタイトルは標題紙裏による
監修: 日本栄養改善学会
文献あり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130854869860720019
-
- NII Book ID
- BC1417453X
-
- ISBN
- 9784263720301
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books