The botany of beer : an illustrated guide to more than 500 plants used in brewing
書誌事項
- タイトル
- "The botany of beer : an illustrated guide to more than 500 plants used in brewing"
- 責任表示
- Giuseppe Caruso ; foreword by Marika Josephson ; translated by Kosmos
- 出版者
-
- Columbia University Press
- 出版年月
-
- c2022
- 書籍サイズ
- 29 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardback
- タイトル別名
-
- La botanica della birra : caratteristiche e proprietà di oltre 500 specie vegetali usate nel brassaggio
この図書・雑誌をさがす
注記
Originally published: Bra (Cuneo) : Slow food editore , c2019
Includes bibliographical references (p. 589-611) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130858596794986676
-
- NII書誌ID
- BD00487614
-
- ISBN
- 9780231201582
-
- LCCN
- 2021042062
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2021042062
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- データソース種別
-
- CiNii Books