ヨーグルト : その基礎科学および技術、製造と調製法
CiNii
Available at 2 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "ヨーグルト : その基礎科学および技術、製造と調製法"
- Statement of Responsibility
- J.Lj. Rašić, J.A. Kurmann著 ; 相内雅治[ほか]訳
- Publisher
-
- 雪印乳業技術研究会
- Publication Year
-
- 1980.9
- Book size
- 27cm
- Other Title
-
- ヨーグルト : ソノ キソ カガク オヨビ ギジュツ セイゾウ ト チョウセイホウ
- Yoghurt : Scientific Grounds, Technology, Manufacture and Preparations
- Yoghurt : その基礎科学および技術、製造と調整法
- Yoghurt = ヨーグルト
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130861759796102431
-
- NII Book ID
- BD05171210
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [東京]
-
- Classification
-
- NDC7: 648.1
-
- Subject
-
- NDLSH: ヨーグルト
-
- Data Source
-
- CiNii Books