ヨーグルト : その基礎科学および技術、製造と調製法

CiNii Available at 2 libraries

Bibliographic Information

Title
"ヨーグルト : その基礎科学および技術、製造と調製法"
Statement of Responsibility
J.Lj. Rašić, J.A. Kurmann著 ; 相内雅治[ほか]訳
Publisher
  • 雪印乳業技術研究会
Publication Year
  • 1980.9
Book size
27cm
Other Title
  • ヨーグルト : ソノ キソ カガク オヨビ ギジュツ セイゾウ ト チョウセイホウ
  • Yoghurt : Scientific Grounds, Technology, Manufacture and Preparations
  • Yoghurt : その基礎科学および技術、製造と調整法
  • Yoghurt = ヨーグルト

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130861759796102431
  • NII Book ID
    BD05171210
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [東京]
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top