荻山和也の冷蔵発酵で作るもちもち手ごねパン : イーストの量が通常の1/3ですむから小麦粉の香りが引き立つ

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"荻山和也の冷蔵発酵で作るもちもち手ごねパン : イーストの量が通常の1/3ですむから小麦粉の香りが引き立つ"
Statement of Responsibility
荻山和也 [著]
Publisher
  • 辰巳出版
Publication Year
  • 2012.11
Book size
24cm
Other Title
  • オギヤマ カズヤ ノ レイゾウ ハッコウ デ ツクル モチモチ テゴネ パン : イースト ノ リョウ ガ ツウジョウ ノ 1/3 デ スム カラ コムギコ ノ カオリ ガ ヒキタツ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130862301877638192
  • NII Book ID
    BD05799341
  • ISBN
    9784777810796
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top