Steviol glycosides : cultivation, processing, analysis and applications in food
書誌事項
- タイトル
- "Steviol glycosides : cultivation, processing, analysis and applications in food"
- 責任表示
- edited by Ursula Wölwer-Rieck
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2019
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1131412329122960128
-
- NII書誌ID
- BC03896736
-
- ISBN
- 9781782628309
-
- LCCN
- 2018420398
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2018420398
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 件名
-
- LCSH: Glycosides
- LCSH: Food additives
- LCSH: Stevia rebaudiana
- LCSH: Natural sweeteners
- LCSH: Stevioside
-
- データソース種別
-
- CiNii Books