Evaluation of certain food additives : eighty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food additives : eighty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- c2017
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Rome from 6 to 15 June 2017"--p. 1
Includes bibliographical references (p. 73)
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1131975282263113728
-
- NII書誌ID
- BC04354874
-
- ISBN
- 9789241210164
-
- LCCN
- 2018395413
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2018395413
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva, Switzerland
-
- データソース種別
-
- CiNii Books