Stress Tolerance of Baker's Yeast during Bread-Making Processes: Proline/Arginine Metabolism and Its Application to Breeding
-
- TAKAGI Hiroshi
- Graduate School of Biological Sciences, Nara Institute of Science and Technology
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 製パンプロセスにおけるパン酵母のストレス耐性:プロリン・アルギニン代謝と育種への応用
- セイ パンプロセス ニ オケル パン コウボ ノ ストレス タイセイ : プロリン ・ アルギニン タイシャ ト イクシュ エ ノ オウヨウ
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Food Microbiology
-
Japanese Journal of Food Microbiology 31 (4), 185-193, 2014
Japanese Society of Food Microbiology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204425665408
-
- NII Article ID
- 130004843967
-
- NII Book ID
- AN10552871
-
- ISSN
- 18825982
- 13408267
-
- NDL BIB ID
- 025997418
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
- KAKEN