Food Establishment Audit Corresponding to the Globalization of Food Safety Management System: Challenges for Developing a Check List to Cover the Entire Food Chain
-
- HISA Kazuo
- Research Center for Food Safety, Osaka Prefecture University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- グローバル化に対応した食品工場監査~フードチェーンにおけるホワイトリスト化への課題~
- 教育講演 グローバル化に対応した食品工場監査 : フードチェーンにおけるホワイトリスト化への課題
- キョウイク コウエン グローバルカ ニ タイオウ シタ ショクヒン コウジョウ カンサ : フードチェーン ニ オケル ホワイトリストカ エ ノ カダイ
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Food Microbiology
-
Japanese Journal of Food Microbiology 32 (1), 17-27, 2015
Japanese Society of Food Microbiology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204426188672
-
- NII Article ID
- 130005097968
-
- NII Book ID
- AN10552871
-
- ISSN
- 18825982
- 13408267
-
- NDL BIB ID
- 026291193
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles