Food Additives to Control Microorganisms: Mechanisms and Current Status
-
- KOISO Hiroaki
- San-Ei Gen F.F.I., Inc.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 主要な保存料・日持向上剤の抗菌メカニズム—どこまで解明されているか?
- 主要な保存料・日持向上剤の抗菌メカニズム : どこまで解明されているか?
- シュヨウ ナ ホゾンリョウ ・ ヒジコウジョウザイ ノ コウキン メカニズム : ドコ マデ カイメイ サレテ イル カ?
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Food Microbiology
-
Japanese Journal of Food Microbiology 31 (2), 70-75, 2014
Japanese Society of Food Microbiology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204426470016
-
- NII Article ID
- 130004679206
-
- NII Book ID
- AN10552871
-
- ISSN
- 18825982
- 13408267
-
- NDL BIB ID
- 025624850
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles