Phenomena Depending on Characteristics of Yeast Cell Surface in Alcohol Beverage Making
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 酵母細胞表層と酒類醸造における諸現象 (<ミニレビュー>醸造におけるバイオテクノロジーの現状と展望)
- 酵母細胞表層と酒類醸造における諸現象
- コウボ サイボウ ヒョウソウ ト サケルイ ジョウゾウ ニ オケル ショ ゲン
Search this article
Journal
-
- Nippon Nōgeikagaku Kaishi
-
Nippon Nōgeikagaku Kaishi 70 (6), 673-676, 1996
Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204505884160
-
- NII Article ID
- 110002791178
-
- NII Book ID
- AN00196191
-
- ISSN
- 18836844
- 00021407
-
- NDL BIB ID
- 3960500
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles