- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
野菜の加熱による軟化速度と硬化現象
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ヤサイ ノ カネツ ニヨル ナンカ ソクド ト コウカ ゲンショウ
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- Journal of Cookery Science of Japan
-
Journal of Cookery Science of Japan 30 (1), 62-70, 1997
The Japan Society of Cookery Science
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204740020480
-
- NII Article ID
- 110001172149
- 130004132375
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- NDL BIB ID
- 4146057
-
- ISSN
- 13411535
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles