Studies on the Functional Properties and Application to Food on Polyphenols of Barley Bran
-
- TAMAGAWA Kouji
- Reserach and Development Center, Hakubaku Co., Ltd
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 大麦糠のポリフェノール成分の機能特性とその利用に関する研究
- オオムギヌカ ノ ポリフェノール セイブン ノ キノウ トクセイ ト ソノ リヨウ ニ カンスル ケンキュウ
Search this article
Journal
-
- Food Preservation Science
-
Food Preservation Science 27 (2), 83-97, 2001
Japan Association of Food Preservation Scientists
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001205118919424
-
- NII Article ID
- 10012770840
-
- NII Book ID
- AA11178236
-
- ISSN
- 21861277
- 13441213
-
- NDL BIB ID
- 5736266
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles