A variety and functions of anthocyanins in foodstuffs
-
- 五十嵐 喜治
- 山形大学農学部生物資源学科
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食品素材によるアントシアニンの多様性と機能―アツミカブを中心として―
- ショクヒン ソザイ ニ ヨル アントシアニン ノ タヨウセイ ト キノウ アツミカブ オ チュウシン ト シテ
- アツミカブを中心として
Search this article
Journal
-
- Journal for the Integrated Study of Dietary Habits
-
Journal for the Integrated Study of Dietary Habits 15 (1), 4-11, 2004
THE JAPAN ASSOCIATION FOR THE INTEGRATED STUDY OF DIETARY HABITS
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001205197369472
-
- NII Article ID
- 10013145398
-
- NII Book ID
- AA11804821
-
- ISSN
- 18812368
- 13469770
-
- NDL BIB ID
- 7014520
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles