- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
-
- OGATA Noboru
- c/o The Japan Salt Industry Association
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食用塩の種類とその特徴
- ショクヨウエン ノ シュルイ ト ソノ トクチョウ
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
記事分類: 化学・化学工業--無機化学・無機化学工業--製塩・海水の淡水化
Journal
-
- Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan
-
Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan 48 (3), 190-196, 1994
The Society of Sea Water Science, Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001205452017280
-
- NII Article ID
- 130004675065
- 40002838243
-
- NII Book ID
- AN0018645X
-
- NDL BIB ID
- 3881179
-
- ISSN
- 03694550
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL Search
- CiNii Articles