The role of electronic nose in the aroma analysis and the application data of it in the food field
-
- Kita Junichi
- Shimadzu Corporation
Bibliographic Information
- Other Title
-
- におい分析におけるにおい識別装置の位置づけと食品評価への応用例
- ニオイ ブンセキ ニ オケル ニオイ シキベツ ソウチ ノ イチズケ ト ショクヒン ヒョウカ エ ノ オウヨウレイ
Search this article
Journal
-
- Journal of Cookery Science of Japan
-
Journal of Cookery Science of Japan 48 (5), 367-373, 2015
The Japan Society of Cookery Science
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001205506382208
-
- NII Article ID
- 130005108351
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 21865787
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 026787438
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL Search
- CiNii Articles