書誌事項
- タイトル別名
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- The assay method for .ALPHA.-amylase activity in saccharifing enzymes.
- セイシュ ジョウゾウヨウ トウカ コウソザイ ノ アルファ アミラーゼ リキカ
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抄録
The determination of a-amylase activity of saccharifing enzyme preparations on the market was investigated.<BR>Even if the origin of starch as substrate, and saccharifing enzyme preprations were different, the what formula gave good approximations with the value of the official method of Tax Agency, Japan.
収録刊行物
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- 日本釀造協會雜誌
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日本釀造協會雜誌 82 (10), 709-711, 1987
公益財団法人 日本醸造協会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001206049388928
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- NII論文ID
- 130004111043
- 40002948342
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- NII書誌ID
- AN00192226
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- COI
- 1:CAS:528:DyaL1cXptVCjtw%3D%3D
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- ISSN
- 21864004
- 0369416X
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- NDL書誌ID
- 3156762
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可