Invitation to the Rice World--What is the Ancient Rice?
-
- ITANI Tomio
- <i>Prefectural University of Hiroshima</i>
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 「古代米」から稲の世界へ
- 「 コダイ マイ 」 カラ イネ ノ セカイ エ
Search this article
Description
日本人は普段コシヒカリに代表される限られた品種のお米ばかり食べているが,稲の世界は多様である。本稿では,「古代米」をきっかけに,稲の多様性から稲と稲作のルーツまで解説いただいた。是非ご一読を。
Journal
-
- JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN
-
JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN 107 (10), 719-732, 2012
Brewing Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206129570304
-
- NII Article ID
- 130006250222
- 10031122149
-
- NII Book ID
- AN10034389
-
- ISSN
- 21864012
- 09147314
-
- NDL BIB ID
- 024039778
-
- Text Lang
- en
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL Search
- Crossref
- CiNii Articles
- KAKEN
- OpenAIRE
-
- Abstract License Flag
- Disallowed