書誌事項
- タイトル別名
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- Studies on Spray-dried <I>Citrus Unshiu</I> Juice
- ウンシュウ ミカン カジュウ フンマツ ニカンスルケンキュウ 3 チョゾウ オ
- (第3報)貯蔵温度と水分含量が温州ミカン果汁粉末の褐変に及ぼす影響
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説明
The influences of storage temperature(10-40°C)and moisture content(2-8%)on browning of the spray-dried preparation from Citrus unshiu juice were examined.<BR>As the storage temperature and moisture content became higher, the browning rate of the preparation increased exponentially.<BR>The increase in browning rate of the preparation was apt to be great particularly when the storage temperature was elevated beyond 30°C.
収録刊行物
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- 日本食品工業学会誌
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日本食品工業学会誌 23 (7), 295-299, 1976
社団法人 日本食品科学工学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001206404782080
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- NII論文ID
- 130003966775
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- NII書誌ID
- AN00192587
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- NDL書誌ID
- 1721178
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- ISSN
- 00290394
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可