Optimum Condition of Preservation Temperature for Frozen Cooked Rice Based on Sensory Evaluation of Food Preference<BR>—Correlation Analysis Method Between Food Preference of the Aged and Viscoelastic properties—
-
- Sagara Yasuyuki
- Food Kansei Communications, Corp. (FKC)
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食嗜好評価に基づく冷凍米飯の最適保蔵温度条件―高齢者の食嗜好と粘弾性特性の相関関係分析法―
- ショクシコウヒョウカ ニ モトズク レイトウ ベイハン ノ サイテキ ホゾウ オンド ジョウケン コウレイシャ ノ ショクシコウ ト ネンダンセイ トクセイ ノ ソウカン カンケイ ブンセキホウ
Search this article
Journal
-
- Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
-
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 56 (11), 558-572, 2009
Japanese Society for Food Science and Technology
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206408416384
-
- NII Article ID
- 10026293804
-
- NII Book ID
- AN10467499
-
- ISSN
- 18816681
- 1341027X
-
- NDL BIB ID
- 10429031
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles