Kansei Measuring Methods for Mechanical Properties and Texture of Foods
-
- Sagara Yasuyuki
- Food Kansei Communications, Corp. (FKC)
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食品の力学的物性とテクスチャーの感性計測法
- ショクヒン ノ リキガクテキ ブッセイ ト テクスチャー ノ カンセイ ケイソクホウ
Search this article
Journal
-
- Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
-
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 56 (10), 501-512, 2009
Japanese Society for Food Science and Technology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206408465408
-
- NII Article ID
- 10025582584
-
- NII Book ID
- AN10467499
-
- ISSN
- 18816681
- 1341027X
-
- NDL BIB ID
- 10387967
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles