愛媛における柑橘類の搾汁の現状と今後の課題
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- 首藤 正彦
- 株式会社えひめ飲料 企画開発部
書誌事項
- タイトル別名
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- Current Trends and Issues with Citrus Extraction in Ehime
- エヒメ ニ オケル カンキツルイ ノ サクジュウ ノ ゲンジョウ ト コンゴ ノ カダイ
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抄録
In Japan, due to a decrease in Satsuma mandarin production and an increase in the number of citrus varieties produced, citrus extraction factories are forcing many products to be grown in small lots and other such facilities for mass production. In the juice industry, many factories are inefficiently operated. Therefore, the practical use of a juice by-product, effective use of small quantities of juice from various kinds of citrus, and the development of products that focuses on fruit functionality in regards to human health are required to improve the profitability of such factories.
収録刊行物
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- 日本食品科学工学会誌
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日本食品科学工学会誌 61 (8), 382-385, 2014
公益社団法人 日本食品科学工学会
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キーワード
詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001206408494848
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- NII論文ID
- 130004695490
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- NII書誌ID
- AN10467499
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- ISSN
- 18816681
- 1341027X
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- NDL書誌ID
- 025638450
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可