書誌事項
- タイトル別名
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- Effects of Contact-Dehydration Sheets on Sensory Scores of Cooked Frozen Sardine.
- ダッスイ シート リヨウ レイトウ マイワシ チョウリヒン ノ カンノウ ヒョウカ
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説明
To assess the protective effect of contactdehydrating sheets on frozen fish, sardine was wrapped with contact-dehydration sheets or polyethylene sheets (control)and frozen up to four weeks in a freezer at -20°C.Sensory tests of all cooked frozen sardine, such as grilled, boiled, pan-fried and deep fat-fried showed a significant preference to the dehydrating sheet-wrapped fish over the control. The effects on the grilled and boiled fish were especially remarkable.
収録刊行物
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- 日本食品科学工学会誌
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日本食品科学工学会誌 49 (8), 544-546, 2002
公益社団法人 日本食品科学工学会
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キーワード
詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001206409613952
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- NII論文ID
- 10009481087
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- NII書誌ID
- AN10467499
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- ISSN
- 18816681
- 1341027X
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- NDL書誌ID
- 6264578
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可